facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Nová verze aplikace pro analýzu dat IBM SPSS Statistics 26

IBMNová verze aplikace pro analýzu dat IBM SPSS Statistics 26 přináší rozšíření možností ROC Analýzy a nástroje pro kvantilovou regresi. Došlo také k vylepšení Bayesovské statistiky. Vývoj produktu IBM SPSS Statistics Base a dalších specializovaných modulů tak nejen rozšiřuje možnosti tohoto analytického nástroje, ale současně zpřístupňuje i ty nejpokročilejší metody stále širšímu okruhu uživatelů, nejen analytiků, ale i obchodních uživatelů.



Software IBM SPSS Statistics nabízí nástroje pro podporu celého analytického procesu. Jak už bylo zmíněno, přináší nová verze 26 kvantilovou regresi a rozšíření možností ROC Analýzy. Došlo také k vylepšení Bayesovské statistiky, konkrétně k vylepšení procedur One Sample Binomial a One Sample Poisson, kde už není potřeba zadávat apriorní parametry rozdělení pro nulovou hypotézu. Dále v rámci Bayesovské statistiky vznikla nová procedura One-way Repeated Measires ANOVA, která slouží pro opakovaná měření.

Další novinky se týkají Syntaxe GENLINMIXED, kde přibyly nové typy kovariance pro náhodné efekty, pro opakovaná měření, dále Kenward – Rogerovi stupně volnosti a volba KRONECKER_MEASURES pro specifikace seznamu proměnných. V Syntax MIXED přibyly Kroneckerovy typy kovariance.

IBM SPSS Statistics je k dispozici buď ve formě jednotlivých modulů, nebo ve třech balíčcích – Standard, Professional a Premium, který obsahuje všechny moduly.

ROC Curve


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.