facebook LinkedIN LinkedIN - follow

AthenA, bohyně mezi spisovkami

AthenAPrověřená elektronická spisová služba od S&T PilsCom, předního dodavatele systémů na elektronickou správu dokumentů, který poskytuje organizacím a úřadům i kontinuální metodické vedení pro správné a efektivní využívání implementovaného řešení.

Ověřenou volbou moderní aplikace pro evidenci a manipulaci s dokumenty a spisy po celou dobu jejich životního cyklu je AthenA – kompletní spisová služba obohacená o mnohé variabilní moduly, nabízející rychlou a chytrou správu dokumentů.

AthenA je plně integrovatelná do prostředí stávajících informačních systémů, a vždy je v reálném čase v souladu s platnou legislativou. Nabízí komplexní řešení správy dokumentů, vstupní i výstupní funkci podatelny, hierarchické workflow pro schvalování a vyjadřování i podporu dalších úředních úkonů. AthenA obsahuje i řešení pro archivaci a skartaci spisů a dokumentů včetně elektronického předávání obsahu Národnímu archivu (NAČR). Dokumenty jsou ukládány buď ve vlastním dlouhodobém důvěryhodném úložišti nebo v propojeném úložišti jiných výrobců.

Pro podporu práce uživatelů je k dispozici pokročilá automatizace třídění a zpracování dokumentů, možnost automatického doplňování polí (např. číslo jednací) do dokumentů MS Office na úrovni aplikačního serveru, a to bez nutnosti instalace MS Office na straně serveru. Athenu je možné propojit i s dalšími aplikacemi z dílny S&T PilsCom, např. pro evidenci a schvalování smluv (iSmlouvy), účetních dokladů (iFaktury, iObjednávky) nebo pro zpracování materiálů samosprávy (iUsnesení).

Proč právě AthenA

  • Silná pozice na českém trhu – stovky instalací, desetitisíce uživatelů, miliony zpracovávaných dokumentů.
  • S předstihem reaguje na legislativní změny, např. při změnách národního standardu NSESSS, evropských nařízení (eIDAS, GDPR), a zajišťuje kontrolu platnosti elektronických podpisů v rámci EU.
  • Licence Atheny obsahuje vše potřebné pro provoz. Veškeré pokročilé funkce jako skenování, OCR, konverze, anonymizace nebo podepisování dokumentů jsou integrální součástí Atheny a nejsou třeba žádné doplňky třetích stran.
  • AthenA disponuje řadou již hotových konektorů a otevřeným rozhraním pro integraci s jinými informačními systémy jako např. IDM, DMS, agendové, ekonomické, personální, monitorovací a bezpečnostní systémy a datová úložiště.
  • Pokročilá integrace s ISZR včetně rozšířených modulů (například cizinecká policie) a dalšími registry a systémy eGovernmentu (ARES, ISRS, ISDS, CzechPoint).

Proč právě SnT PilsCom?

Společnost byla založena v roce 1998 jako ryze česká rodinná firma PilsCom, s.r.o. V roce 2018 se stala součástí společnosti S&T CZ, a dále působí pod značkou S&T PilsCom. Zaměřuje na oblast vývoje informačních systémů, zejména pro subjekty státní správy a finanční instituce i soukromý sektor, přičemž disponuje více jak 60 odborníky zaměřenými výhradně na vývoj a implementaci vlastních řešení.

Mezi instituce, které již úspěšně využívají řešení spisové služby AthenA od společnosti S&T PilsCom se řadí Státní úřad pro kontrolu léčiv (SÚKL), Nejvyšší kontrolní úřad (NKÚ), Národní bezpečnostní úřady (NBÚ a NÚKIB), vybraná ministerstva a státní fondy, krajské úřady a magistráty, Univerzita Hradec Králové a VŠE Praha, významné bankovní instituce jako ČSOB, Hypotéční banka a Českomoravská stavební spořitelna či průmyslové podniky ČEPS a Skanska.

AthenA

Kontakt:
S&T PilsCom s.r.o.
Součást skupiny S&T AG
T: +420 377 431 456
E: info@sntpilscom.cz