facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Zkušební verze MS Office pro Mac 2011

Uživatelé mají možnost zdarma otestovat plnou kompatibilitu s dokumenty PC

Společnost Microsoft uvolnila ke stažení zkušební verzi kancelářské sady Microsoft Office pro Mac 2011. Uživatelům operačního systému Mac OS X nabízí možnost po dobu třiceti dní vyzkoušet plnou funkčnost aplikací Microsoft Word, Excel, PowerPoint a e-mailového klienta Outlook. Vytvořené dokumenty je možné nově upravovat i online přes bezplatnou hostovanou službu a sdílet je jak s uživateli počítačů Mac, tak i ostatních platforem. Uživatelé mají k dispozici i nástroje pro kontrolu pravopisu v češtině.



Uživatelé mohou v rámci zkušební verze otestovat funkce obou sad, které Microsoft začal v říjnu 2010 prodávat. První z nich je sada Microsoft Office pro Mac Home Student 2011 zaměřená na domácnosti a studenty, která obsahuje aplikace Microsoft Word pro Mac, Excel pro Mac a PowerPoint pro Mac či komunikační nástroj Messenger pro Mac. Druhá sada Microsoft Office pro Mac Home Business 2011 je zaměřená na firemní uživatele a podnikatele a navíc zahrnuje aplikaci Outlook pro Mac, která je plně kompatibilní s vyhledávací funkcí Spotlight a zálohovací utilitou Time Machine. Umožňuje také připojení k e-mailům přes Exchange nebo vzdálený přístup k Office.

Zkušební verzi Microsoft Office pro Mac 2011 je možné získat prostřednictvím registrace na tomto odkazu: https://www.microsoft.com/mac/trial.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.