facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Windows Virtual Server 2005 R2 zdarma ke stažení

Microsoft nabízí Windows Virtual Server 2005 R2 zdarma ke stažení. Virtual Server 2005 R2 bude také podporovat běh vybraných linuxových distribucí (konkrétně Red Hat a SuSE). Microsoft bude také poskytovat podporu firmám využívajícím Virtual Server 2005 R2 a pomůže jim se správnou konfigurací.

Důležitou správou pro podniky zvažující využití technologie virtualizace také je, že v tuto chvíli již více než 45 partnerů včetně největších IT firem podporuje technologii Virtual Hard Disk (VHD), která umožňuje vyvíjet nové aplikace založené na virtualizaci a usnadňuje správu virtuálních systémů. V budoucí verzi Windows Server „Longhorn“ bude virtualizace standardní, prostřednictvím technologie Windows hypervisor. V edici Datacenter Edition budou moci zákazníci spouštět neomezené množství virtuálních operačních systémů na jednom fyzickém serveru.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.