facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 29. 11. 2010

SMS informování pacientů

Ness SMART Messaging Server ve Všeobecné fakultní nemocnici Praha

Ness Technologies oznámil další úspěšné nasazení vlastní aplikace SMART Messaging Server v oblasti zdravotnictví. Ve Všeobecné fakultní nemocnici Praha díky němu budou pacienti snáze a rychleji informování o termínech vyšetření nebo nástupu do nemocnice a zdravotníci získají operativně provozní informace i přístup ke všem kontaktům. Včasné informování pomáhá efektivně využívat léčebné kapacity i čas pacientů. Ness počítá s využitím této užitečné novinky i v dalších zdravotnických zařízeních.



VFN Praha využívá messagingové služby k rozšíření dosahu podnikových informačních systémů. Pracovníci a zdravotníci mezi sebou mohou sdílet důležité termíny a provozní zprávy. SMS zprávy ale mohou zpracovávat a vyhodnocovat i další přístroje a systémy. V současnosti probíhá vývoj dalších služeb, jako je telefonní seznam, SMS informační systém nebo krizové řízení.

 

Jedním z předpokládaných využití nového systému je také zasílání upomínek pacientům za nezaplacené poplatky či pobyt v nemocnici, protože povinnost vymáhat i drobné dlužné částky vyplývá pro nemocnici ze zákona. Doposud byli dlužníci obesíláni poštou, díky řešení Nessu se budou upomínky zasílat přes SMS a nemocnice uspoří významné prostředky na poštovném. Navíc je tento způsob vymáhání efektivnější a může tak ročně získat zpět i statisíce korun.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.