facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Road Control pro plánování dopravy s geokódováním adres

Společnost Position přináší na trh novou verzi software a webové služby Road Control pro plánování a optimalizaci rozvozových tras. Nová verze obsahuje kromě novinek v samotném procesu plánování i řešení pro geokódování adres. Poskytuje také další rozšiřující webové služby pro ucelenou podporu této problematiky. Práce s adresou je důležitá zvláště v rostoucím segmentu e-shopů. Podpora správné prostorové identifikace a validace adresy klienta je důležitým prvkem pro úspěšné a rychlé doručení.



Road Control umožňuje plánování co nejpřesnější doby dodání zboží klientovi s ohledem na nejnižší přepravní náklady a kvalitu vypočtené trasy.

Klíčové vlastnosti Road Control:

  • Dostupný jako webová služba vhodná pro integraci do IS nebo jako software se vzdáleným výpočtem s plnou silou cloudu.
  • Geokódování adres v rámci vzdáleného výpočtu a další řešení pro hledání a validaci adres.
  • Kvalitní mapová a silniční data a rozsah služeb v rámci celé Evropy.
  • Podpora importu míst z csv a xls i v každé z verzí software.
  • Webová služba Road Control určená pro integraci do aplikací a IT systémů klientů nebo partnerů.
  • Definice vlastností míst a požadavky na dodanou kapacitu s podporou více časových oken stanovených pro obsluhu a pro dobu obsluhy (např. délku vykládky či servisního zásahu), přiřazení konkrétního vozidla k místu a mnoho dalších vlastností.
  • Road Control podporuje použití profilů vozidel (nákladní vozidla a jejich fyzické a legislativní parametry) a bere ohled na omezení silniční sítě pro nákladní dopravu.
  • 14dní demoverze software zdarma, plně funkční po celém území Evropy a s podporou nákladních vozidel.

Road Control je ucelený systém technologií, softwaru a služeb, které řeší problematiku plánování dopravy a podpůrných mapových a lokalizačních služeb. Pro snadné použití poskytuje software a desktopové rozhraní s využitím síly vzdáleného výpočtu v Cloudu.

Umožňuje také rozsáhlé použití a integraci do stávajících systémů klienta formou webové služby. Technologie Road Control je aktivně vyvíjena několik let a byla vytvořena s ohledem na požadavky e-commerce.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.