facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 12. 10. 2021 - Ing. Lukáš Grásgruber

Revolgy pomůže Heureka Group s přechodem na Google Cloud

Heureka Group, největší cenový srovnávač na českém a evropském trhu, se rozhodl přesunout své nové projekty do prostředí Google Cloud Platform (GCP). Spolupracovat přitom bude se společností Revolgy, která je jednou z nejúspěšnějších českých firem na poli cloudových řešení.



„Po několika jednáních jsme se s Revolgy domluvili na spolupráci v oblasti implementace cloudového řešení. Líbí se nám přístup Revolgy a od nového řešení si slibujeme vyšší rychlost, flexibilitu při vývoji a současně zjednodušení naší infrastruktury,“ říká Lukáš Putna, technologický šéf Heureka Group.

Spolupráce má za cíl implementovat v Heureka Group cloudové řešení GCP a službu FinOps pro všechny nové projekty skupiny, definovat hlavní požadavky a očekávání teamů od nového řešení a nastavit moderní škálovatelnou infrastrukturu, která výrazně zvýší výkonnost, dostupnost, zabezpečení a zároveň zjednoduší správu a sníží náklady na provozované služby.

„Nebudeme se starat o provoz tradiční fyzické infrastruktury v podobě serveroven, ani platit specialisty na provoz, nákup hardware či pronájem prostor. Zároveň se chceme naučit využívat cloud efektivně a mít náklady na provoz pod kontrolou,“ říká Lukáš Putna z Heureka Group.

„Ze zkušeností víme, že rozsáhlá cloudová řešení mají svá úskalí, pokud nejsou spravována efektivně. V minulosti jsme byli svědky toho, že zákazník platil služby, které v daném čase nevyužíval. Mnoho organizací také bojuje s tzv. „shadow IT“, které rychle vede ke zbytečným a těžko spravovatelným nákladům. Proto na začátku spolupráce vždy veškeré náklady analyzujeme a navrhujeme řešení, kdy naši zákazníci platí jen za služby, které skutečně potřebují. Díky Revolgy FinOps mají všechny týmy výdaje za cloudové služby pevně v rukou,“ říká Miroslav Vlasák, CEO Revolgy a dodává: „Týmům Heureky pomůžeme vše nastavit a provedeme je celým procesem implementace.“


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.