facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Podnikové aplikace a služby - 10. 6. 2020 - Ing. Lukáš Grásgruber

QNAP vylepšuje aplikaci Qfiling pro práci se soubory

QNAP QfilingSpolečnost QNAP oznámila novou verzi aplikace Qfiling, která v jejich zařízeních typu NAS pomáhá uživatelům při práci se soubory. Nová verze 3.0 aplikace Qfiling pro organizaci souborů přidává automatickou recyklaci a archivaci cloudových souborů.



Nová verze Qfiling 3.0 zjednoduší organizaci souborů, umožňuje automatickou recyklaci a nabízí integraci s aplikacemi Qsirch a QuMagie pro archivaci souborů a fotografií. Aplikace Qfiling 3.0 nabízí nejen organizaci souborů na místních/vzdálených NAS a připojených úložných zařízeních, ale umožňuje uživatelům ukládat/archivovat také data uložená na připojeném cloudovém úložišti pomocí HybridMount.

Recycling Task

Kromě archivace souborů do konkrétních složek může aplikace Qfiling efektivně přesouvat soubory do koše podle podmínek archivace. Integrace s dalšími aplikacemi také umožňuje větší flexibilitu při organizaci souborů. Qfiling lze použít v aplikaci Qsirch 5.0 k provádění automatických archivačních úloh na základě vyhledávacích kritérií a také v aplikaci QuMagie 1.3 ke snadné archivaci obrovských sbírek fotografií.

Qfiling 3.0 má bezplatné i placené verze. Bezplatná verze umožňuje uživatelům vytvořit jednu jednorázovou úlohu, jednu naplánovanou úlohu a jednu exkluzivní šablonu s využitím všech podmínek archivace a editačních modulů. Naopak licence Premium uspokojí i uživatele s potřebami pokročilé archivace.

Qfiling Premium

Kromě toho, že Qfiling 3.0 přidává nové funkce, se stává také štíhlejší a úspornější na paměť. Aplikace je tak k dispozici i pro nižší modely QNAP NAS – včetně NAS základní úrovně s pamětí 1 GB. Pro optimální výkon ovšem výrobce doporučuje NAS s alespoň 4 GB RAM.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.