facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Podnikové aplikace a služby - 11. 7. 2022 - Ing. Lukáš Grásgruber

QNAP představuje bezplatné řešení zálohování pro WordPress

QNAPSpolečnost QNAP rozšířila nabídku aplikací pro svá NAS zařízení o komplexní řešení pro zálohování a obnovu webů na platformě WordPress, na které stojí 40 % webových stránek na světě. Nová aplikace má název Multi-Application Recovery Service (MARS) a je k dispozici zdarma bez nutnosti licence. Provozovatelé webových stránek tak mohou snadno využívat MARS k zálohování, obnově a migraci webů WordPress na QNAP NAS.



Mnoho uživatelů své WordPress stránky nezálohuje kvůli složitým zálohovacím postupům, jiní se spoléhají na zálohovací služby hostitele WordPress, ale přehlížejí rizika poškození systému nebo kybernetických útoků. Pomocí řešení QNAP MARS mohou uživatelé dávkově zálohovat soubory a databáze WordPress a využívat plánování zálohování podle četnosti aktualizací webových stránek, čímž se sníží náklady na zálohování a jeho složitost.

MARS

Zálohy lze navíc použít i pro libovolného hostitele WordPress, takže případná obnova nebo migrace webu je rychlá a snadná. QNAP MARS zabalí zálohu systému WordPress jako komprimovaný soubor (.qwp), který se skládá z PHP webu, témat a databáze. Soubor .qwp lze pak flexibilně použít pro libovolného hostitele systému WordPress.

„V důsledku stále častějších kybernetických útoků je zálohování webu zapotřebí více než kdy dřív. Při plánování zálohování webu se ale mnoho uživatelů může potýkat se složitostí operací zálohování, obnovy a migrace systému WordPress,“ uvedl Haru Lin, produktový manažer společnosti QNAP, a dodal: „Služba QNAP MARS umožňuje mimořádně snadné zálohování webu a je optimalizována pro zálohování souborů a databází WordPress na QNAP NAS.“

Zálohování WordPress na zařízení QNAP NAS pomocí řešení MARS je k dispozici zcela bez licence, bez omezení prostoru a bez omezení počtu záloh.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.