facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Pohotovost pro BYZNYS Win zdarma

hl613.jpgSoftwarová společnost J.K.R. se rozhodla od 1. 4. 2006 rozšířit služby uživatelům svého systému a poskytnout jim zdarma tzv. Pohotovost. Registrovaný uživatel má možnost se v mimopracovní čas (17.00 - 21.00) a mimopracovní dny a svátky (9.00 - 18.00) dovolat na mobilní telefon konzultanta systému BYZNYS Win a pokusit se po telefonu odstranit problém či získat odpověď na svůj dotaz. Nejedná se a nemůže se jednat o plnohodnotnou službu HotLine a v žádném případě tím není nahrazena konzultační činnost. Jde o službu poskytovanou některým pracovníkům uživatelů, kteří pracují v nestandardní dobu a v té se dostanou do určitých problémů či neznalostí.

 
  

- PR -

Business Intelligence je trend současných ERP systémů

Jedním z nejsilnějších trendů v současném vývoji podnikových informačních systémů jsou nástroje Business Intelligence (BI). Proč popularita BI mezi firmami stále roste, vysvětlil Miroslav Hlaváč, vedoucí obchodních týmů pro oblasti ENT, Cloud & BI ve společnosti Asseco Solutions.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.