facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Novinky v portfoliu Abakus Distribution

Abakus621.jpgSpolečnost Abakus Distribution vždy náš trh obohacovala dodáváním softwaru, který zaplňoval díry ve funkčnosti u nás nejrozšířenějšího operačního systému Microsoft Windows všech možných verzí. I dnes se tomuto trendu věnuje a přináší následující novinky společnosti Datapol. WINRollBack odstraňuje ze systému všechny změny, které se v průběhu práce se systémem Windows udály. Stačí restartovat počítač a všechny nechtěné modifikace, manipulace, instalace a dokonce i virové infekce jsou odstraněny. Jedná se o čistě softwarové řešení, bez nutnosti instalace jakéhokoliv přídavného hardware nebo přerozdělování disku.

WINSecure je určen pro preventivní ochranu bez nutnosti updatů. Technologie autorizace souborů patentovaná Datapolem umožňuje preventivní ochranu bez nutnosti updatů systémů jednoduchým a proaktivním způsobem. Definujte práva pro budoucí soubory již dnes! WINSecure pracuje pod vrstvou operačního systému Windows a je tak kompletně odolný vůči všem známým i ještě neznámým bezpečnostním dírám.
CIA Commander 2 je druhou generací nástroje, který se stal již klasikou pro okamžitý nouzový přístup do instalací systému Windows. CIA Commander 2 mění a deaktivuje hesla uživatelů – založeno na speciálně vyvinutém mini operačním systému, který nabízí kompletní přístup do všech souborových systémů používaných Microsoftem (včetně NTFS) – a dále také poskytuje přístup do registrů. Všechny tyto funkce jsou dostupné za pár vteřin po spuštění. 

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.