facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 16. 9. 2009

Nové barevné multifunkce Oki pro SMB

Oki uvádí na trh novou řadu barevných multifunkčních zařízení MC300 s tiskovou technologií LED. Modely MC350 a MC360 jsou určeny především pro menší pracovní kolektivy, které preferují úsporné, snadno ovladatelné a spolehlivé přístroje. Nové síťové multifunkce formátu A4 nabízejí uživatelům tisk, kopírování, skenování a v případě modelu MC360 také faxování. Nejvyšší rychlost tisku je 20 černobílých a 16 barevných stran za minutu. Software Template Manager 3.0, který je s novými multifunkcemi standardně dodáván, umožňuje díky připraveným šablonám jednoduše vyrobit profesionální dokumenty od vizitek až po více než metrové bannery.


Oki MC350 a MC360 jsou nástupci multifunkčních zařízení C3520 a C3530. Oproti nim však nové modely disponují mnoha vylepšeními. Umožňují například skenování a faxování i bez přerušení probíhajícího tisku. Uživatelé jistě ocení i automatický podavač na 50 listů v základní výbavě, který zvládne kopírování velkého množství dokumentů bez nutnosti obsluhy. Součástí multifunkčních zařízení je intuitivní ovládací panel, který usnadní přístup k celé řadě dalších funkcí. Jednou z nich je možnost skenovat přímo do sítě, aniž by se musel používat dodatečný software nebo lokálně připojený počítač. 
Modely série MC300 najdou uplatnění zejména v malých pracovních skupinách, menších kancelářích či domácích pracovnách.

Klíčové parametry MC350 a MC360:

  • A4 multifunkční zařízení: tisk, kopírování, skenování, faxování a telefonování
  • Rychlost tisku a kopírování: 16 barevných a 20 čb stran za minutu 
  • Tonerové kazety s vyšší kapacitou od 2 000 do 2 500 stránek při 5% pokrytí barvou
  • Síťové rozhraní ve standardní výbavě
  • Skenování do CIFS pro Windows Vista
  • Vylepšený multi-tasking a u MC360 duální přístup
  • MC360 nabízí lepší funkčnost faxu: manuální nastavení přenosu, zobrazení čísla rychlou volbou, podpůrné prostředí PBX (pobočkové telefonní ústředny), větší paměť faxu od 1,5 do 4 MB, automatické přepínání mezi telefonem a faxem, telefonní záznamník, vzdálený přístup, hlášení o chybě ve formátu MCF
  • Multifunkční zařízení je určeno pro 1 - 10 uživatelů

Doporučené koncové ceny nových multifunkcí začínají na 11 690 Kč bez DPH.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.