facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Nová verze softwaru AllPeers

AllPeers_logo_650.jpgSpolečnost AllPeers představila novou verzi softwaru AllPeers 0.60, která bude uvedena na trh začátkem roku 2007. Software AllPeers je rozšířením internetového prohlížeče Firefox. Nabízí v současnosti nejefektivnější a nejbezpečnější způsob sdílení souborů jako jsou fotografie, videozáznamy nebo podcasty s kamarády a rodinou, bez omezení velikosti souborů a nutnosti nahrání souborů na server.

Oproti svým předchůdcům nabízí AllPeers 0.60 vylepšené uživatelské rozhraní, které mimo jiné umožňuje snadnou a rychlou komunikaci pomocí chatu a vkládání komentářů k jednotlivým sdíleným souborům. Další novinkou je import kontaktů například z Outlooku, Gmailu, Yahoo, Hotmailu a dalších oblíbených emailových aplikací. Stejně jako předešlé verze tak i AllPeers 0.60 využívá technologii peer-to-peer a funkci „táhni a sdílej“, což výrazně snižuje dobu přenosu jakkoliv objemných souborů a celý proces usnadňuje. Důkazem narůstající oblíbenosti tohoto softwaru je v současnosti přes 150 000 downloadů a 100 000 registrovaných uživatelů. Software AllPeers je zdarma ke stažení na www.allpeers.com.

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.