facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Nová verze CRM update.seven

update_seven_637.jpgSpolečnost update představila zatím poslední generaci CRM systému, který nese název update.seven. Řešení navazuje na dříve velmi úspěšný CRM systém marketing.manager a svým konceptem „dynamického CRM“ zajišťuje rychlou přizpůsobivost jednotlivým zákaznickým požadavkům. Architektura update.seven je ve všech směrech orientována na služby (SOA).

Při naprostém zachování technologické a procesní nezávislosti současně architektura update.seven umožňuje přímo nabízet vybrané CRM procesy jako služby pro jiné systémy. Nový CRM systém například automaticky reaguje na změnu procesů a požadavků společnosti kde je implementován, a to díky velmi dynamickému datovému modelu a vnitřní logice. Software také nabízí maximální flexibilitu při práci s daty, umožní adaptovat veškeré obchodní procesy vztahující se k marketingu, obchodu a zákaznickému servisu. Nový software update.seven je tedy vhodný pro podnikatelské subjekty všech velikostí bez ohledu na to, zda hledají řešení pro své jednotlivé útvary anebo řešení spojující globálně všechny, na zákazníka či partnera orientované interní i externí procesy.

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.