facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Nová verze CA Recovery Management

Řešení pro správu, zabezpečení a urychlení obnovy obchodních informací

Společnost CA uvádí novou verzi svého řešení CA Recovery Management pro jednodušší správu, zabezpečení a urychlení obnovy klíčových obchodních informací. CA Recovery Management obsahuje nové verze produktů CA ARCserve Backup, CA XOsoft High Availability (dříve CA XOsoft WANSyncHA) a CA XOsoft Replication (dříve CA XOsoft WANSync). CA ARCserve Backup zajišťuje komplexní ochranu dat s centralizovanou správou a pokročilými funkcemi pro splnění měnících se obchodních potřeb. Toto vysoce výkonné řešení slučuje inovativní diskové a páskové zálohování s výkonnými integrovanými antivirovými a šifrovacími nástroji. Mezi klíčové funkce nové verze patří centralizovaná správa, vylepšené možnosti šifrování, rozšířená integrace s VMware, pokročilé výkazy, rozšířená knihovna virtuálních pásek a možnosti správy disků, nová katalogová databáze ARCserve spolu s technologií Microsoft SQL server, širší podpora platforem, médií a aplikací a pokročilá integrace s produkty CA XOsoft.



CA XOsoft Replication a CA XOsoft High Availability jsou rozsáhlá řešení pro zachování kontinuity podnikání a obnovy po poruchách, které integrují replikaci, neustálou ochranu dat, automatické rozběhnutí systému a automatické testování obnovy po poruchách, čímž zlepšují ochranu a obnovitelnost klíčových obchodních aplikací. Mezi klíčové funkce nových verzí patří:

  • centralizovaná správa umožňuje administrátorům konfigurovat, řídit a sledovat replikační scénáře na více serverech z jediného místa;
  • nová databáze pro neustálou ochranu dat umožňuje nalézt informace rychleji a jednodušeji, šetří čas a snižují nároky na administraci, neboť uživatelé si mohou sami obnovit svá data a e-mailové zprávy;
  • pokročilé DR testování nabízí plně automatické plánované testování, které neovlivňuje replikaci ani uživatele;
  • vylepšená správa snímků VSS urychluje obnovu dat;
  • nový odhadovací mód zjednodušuje plánování kapacity pásma;
  • nový synchronizační návrh zlepšuje ochranu dat, zkracuje plánované odstávky a zjednodušuje údržbu;
  • aktualizace a implementace bez nutnosti bootování zjednodušují plánování a nasazování nových instalací a aktualizací;
  • vylepšení ve škálovatelnosti a výkonnosti umožňují administrátorům účinně pracovat v rozsáhlými souborovými systémy a náročnými 64bitovými aplikacemi.

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.