facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Nová jednoduchá řešení tisku HP

mají přispět ke zvýšení produktivity firem

HP představilo nová řešení v oblasti tisku a zobrazování, která mají pomoci malým, středním i velkým společnostem řídit a zjednodušit práci s dokumenty.

 



  • HP ePrint Enterprise ocení zejména společnosti s pracovníky v terénu. Ti mohou prostřednictvím chytrých telefonů a technologie ePrint Enterprise snadno využít mobilního přístupu k tisku, aniž by odesílaná data opustila zabezpečenou síť. Podmínkou je využití telefonu iPhone 3G nebo novějšího s iOS 4.2 či novějším s připojením k internetu a e-mailu, nebo zařízení s OS Android minimálně ve verzi 1.4 se samostatně zakoupeným bezdrátovým připojením k internetu, software pro server HP ePrint Enterprise a aplikace pro služby HP ePrint. Řešení pracuje s tiskárnami na bázi jazyka PCL5/6, PCL3, PCL3GUI (dodávanými HP i jinými výrobci).
     
  • HP Access Control (HPAC) je aktualizovaná verze aplikace, která nabízí pokročilé bezpečnostní prvky, intuitivní provoz a nástroje pro kontrolu nákladů. Aplikace nově umožňuje globální nastavení a upgrade kritických záložních konfigurací. Dále zahrnuje pravidla pro opt-in/out a nástroje pro řazení a reportování. Řešení přináší možnost ověření tisku, auditu, autorizace, účtování a bezpečné Pull Printing funkce pro podniky.
     
  • Solutions Competence Centre je kontaktní místo pro partnery, jehož cílem je podpora rozvoje obchodních aktivit. Toto centrum spojuje vývojáře tiskových řešení, prodejce softwaru i autorizované partnery HP, kteří tak mají přístup k odborným informacím týkajících se softwarových řešení HP.
     
  • HP QuickPage představuje službu, která řeší potřeby zákazníka ze sektoru SMB v oblasti tisku. Principem je vytvoření optimálního tiskového parku bez vstupních investic. Služba spojuje pronájem hardwaru, instalace, spotřební materiál i zákaznickou podporu do jediné smlouvy. Spolu s minimální administrativou patří mezi další přednosti této služby zejména předvídatelnost nákladů. Aktuálně byla rozšířena nabídka tiskového hardwaru, která nově zahrnuje nejžádanější tisková zařízení HP.

Nové programy zjednodušují workflow pracovních procesů a práci s dokumenty, které jsou dostupné na internetu:

  • HP Web-Connected Business Apps jsou aplikace přístupné přes dotykovou obrazovku vybraných tiskáren, které zvyšují produktivitu pomocí zlepšení workflow dokumentů. Poslední verze aplikace pro byznys DocStoc od HP zahrnuje možnost tisku obchodních formulářů.
     
  • HP LaserJet MFP Wizard Console je sada nástrojů na vybraných multifunkčních tiskárnách HP LaserJet. Průvodci uživatelům usnadňují nastavení workflow tak, aby mohli snadno distribuovat naskenované dokumenty do konkrétních emailů nebo adresářů.

Nová multifunkce HP LaserJet Pro M1217nfw
HP představilo i nové síťové multifunkční zařízení LaserJet s technologií ePrint. Firmware HP FutureSmart zlepšuje správu strojového parku a umožňuje přidávat nové funkce pomocí aktualizací firmware do celé flotily. Tyto aktualizace rozšiřují funkce stávajících tiskáren, šetří finanční prostředky a vytvářejí základ pro možnosti, které přinesou budoucí zařízení nové generace s připojením k internetu. HP LaserJet Pro M1217nfw představuje v současnosti nejdostupnější bezdrátovou multifunkci HP LaserJet, která umožňuje tisk, skenování, faxování, kopírování a připojení k síti pomocí ethernetu nebo bezdrátově. Zařízení je vybaveno inovativními technologiemi, jako je HP Smart Install, která umožňuje instalace bez instalačního disku za pět minut, a dále funkcí HP Auto On, Auto Off, která tiskárnu automaticky zapne a vypne. Doporučená cena této černobílé multifunkce je 5490 Kč vč. DPH.

Spolu s uvedenými novinkami oznámilo HP také partnerství se softwarovými společnostmi, s nimiž v rámci programu HP Solutions Business Partners (SBP) nabízí své zobrazovací a tiskové technologie ve spojení s řešeními pro správu dokumentů.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.