facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Microsoft představil finální verzi IE 9

Microsoft uvolnil ke stažení pro české uživatelé finální lokalizovanou verzi prohlížeče Internet Explorer 9. Nová verze jim přináší vedle větší rychlosti, rozsáhlejší podpory webových standardů či minimalistického uživatelské rozhraní především rozšířené bezpečnostní funkce. Novinkou je také možnost udělat z libovolné webové stránky jednoduchým způsobem „aplikaci“ v systému Windows 7. Poskytovatelé obsahu pak mohou k ikoně webu na hlavním panelu přidat další funkce, které se uživatelům objeví po kliknutí pravým tlačítkem myši. Může jít například o zobrazení doručené pošty u e-mailové služby, hlavních událostí na zpravodajském portálu nebo změnu stanice u online rádia.



Internet Explorer 9 obsahuje široké spektrum bezpečnostních funkcí reagujících na rizika spojená s prohlížením webu. Jednou z nich je funkce SmartScreen Filter, která uživatele upozorňuje na potenciálně nebezpečné stránky i soubory a nově využívá také funkce pověsti programu při jeho stahování. To umožňuje minimalizovat varování uživatelů u známých souborů a naopak výrazněji upozorňuje na ty, které mohou obsahovat škodlivý kód.

 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).