facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 17. 2. 2009

Nová www prezentace pro Motorpal

Společnost MEMOS Software vytvořila pro jihlavskou firmu MOTORPAL novou internetovou prezentaci. Vedle nadstandardní úrovně grafického a obsahového provedení stránek specifikoval MOTORPAL i jejich technické parametry. Nejdůležitější požadavky klienta představovala možnost uživatelské správy obsahu, minimalizace datových přenosů a přítomnost intuitivního a současně komplexního vyhledávacího systému. S ohledem na mezinárodní klientelu společnosti MOTORPAL byla prezentace vyhotovena ve třech jazykových mutacích (česky, anglicky a německy). Vedle samotné prezentace se MEMOS Software zavázal dodat i služby s ní související: konkrétně optimalizaci pro internetové vyhledávače (SEO) a systém pro sledování statistiky návštěvnosti.



MEMOS Software použil k řešení celé prezentace systém pro správu obsahu webových stránek Umbraco CMS, který umožnil projekt přizpůsobit specifickým požadavkům klienta. Výsledná prezentace je plně kompatibilní s nejrozšířenějšími prohlížeči platforem Windows, Linux i Apple Macintosh. Součástí dodaného řešení je i vestavěný WYSIWYG editor, umožňující uživateli pohodlnou úpravu obsahu prezentace bez nutné znalosti práce s HTML či jinými internetovými technologiemi. Redakční systém mimo jiné umožňuje i nastavení úrovně oprávnění pro jednotlivé uživatele, čímž přispívá k zabezpečení stránek a zefektivňuje jejich kontrolu ze strany klienta.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.