facebook LinkedIN LinkedIN - follow

SUSE Linux pro mainframy IBM

Novell uvádí SUSE Linux Starter System for System z

Společnost Novell oznámila dostupnost produktu SUSE Linux Enterprise Server Starter System for System z, což je předem připravená instalace systému SUSE Linux Enterprise Server pro mainframy IBM System z. Tato startovní instalace ušetří manažerům mainframů vyhledávání síťového přístupu k instalačním médiím. S novým produktem Starter System for System z mohou zákazníci rychle vyzkoušet SUSE Linux Enterprise Server na platformě System z. Starter System for System z, který pro Novell vyvinula společnost Sine Nomine Associates, obsahuje programy a konfigurační nástroje pro snadné vytvoření instalačního serveru a zjednodušení celého procesu instalace Linuxu na mainframe System z. Neklade zvýšené nároky na odborné znalosti administrátora, takže umožňuje rychle vyzkoušet Linux na platformě System z. Další informace o produktu SUSE Linux Enterprise Server Starter System for System z včetně odkazu na balíček ke stažení najdete na webu www.novell.com/mainframe.



 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.