facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Kerio Connect 8.5 zlepšuje spolupráci a zabezpečení

Společnost Kerio Technologies vydala novou verzi svého řešení Kerio Connect 8.5. Nová verze koncovým uživatelům přináší zlepšení produktivity, vyšší výkon na mobilních zařízeních a vylepšené zabezpečení. Uživatelé systému Windows 7 nebo novějšího mohou nyní vytvářet zprávy, události, kontakty, úkoly nebo poznámky přímo z hlavního panelu systému Windows.



Podpora nejnovějšího protokolu Exchange ActiveSync (EAS) umožnila zjednodušit nasazení a údržbu systémů, protože již není nutné používat plug-in modul pro Microsoft Outlook. Navíc zajišťuje rychlejší vyhledávání a přístup ke složkám.
Aktualizovaný protokol rovněž umožňuje mobilním zařízením synchronizovat poznámky, zjišťovat z kalendáře, zda má uživatel volno či je zaneprázdněný, a aktualizovat příznaky odpovědět/přeposlat.

 

Bezpečnostní knihovny a výchozí úrovně šifrování byly v Kerio Connect upgradovány tak, aby podporovaly nejnovější šifrovací standardy. Zmírňuje se tím riziko zneužití a ohrožení zabezpečení a zákazníci si mohou být jisti, že jsou uživatelská data a informace o účtech dobře chráněny.

 

Kerio Connect 8.5 lze nasadit na systémy Windows, Mac OS X, Linux a VMware; bude tedy fungovat prakticky v jakémkoli prostředí, ať už ve firmě koncového zákazníka nebo v soukromém cloudu. Cena on-premise řešení Kerio Connect začíná na 11 010 Kč / €408 pro pět uživatelů. Verze hostovaná v cloudu je k dispozici od obchodních partnerů společnosti Kerio po celém světě. Další informace naleznete na adrese: www.kerio.cz/connect/.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.