facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 9. 9. 2011

ITSM projekty se utkají v soutěži o nejlepší z nich

itsmf_cz_logo.jpgProjekty zaměřené na oblast řízení poskytování IT služeb (Information Technology Service Management) budou soupeřit v rámci soutěže o nejlepší ITSM Projekt roku. Soutěž pořádá sdružení itSMF a firmy se mohou přihlašovat do konce září.

„Řízení IT služeb založené na mezinárodně uznávaném standardu (ITIL) stále více proniká do společností, které jej pokládají za prostředek, jak snížit náklady na provoz IT a zajistit kvalitní dodávku služeb,“ přibližuje důvody pořádání soutěže Radek Bělina ze sdružení itSMF. Podle něj podobná soutěž, kde by firmy mohly porovnat své projekty, v ČR chyběla

Do soutěže se mohou hlásit společnosti, které dokončí zajímavý projekt libovolného rozsahu v období od 1.1.2011 do 30.9.2011 se zaměřením na oblast ITSM. Uzávěrka přihlášek je 30. září. Slavnostní vyhlášení vítězů se uskuteční na výroční konferenci itSMF Česká republika v listopadu.

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.