facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Integrace FileNet a Microsoft SharePoint

Společnost FileNet oznamuje dostupnost nových nástrojů, které umožňují propojení s produkty a technologiemi Microsoft SharePoint. Tři představené konektory FileNet rozšiřují možnosti Microsoft Windows SharePoint Services a Microsoft SharePoint Portal Server 2003 o komplexní funkce ECM (správa podnikového obsahu) v heterogenním podnikovém prostředí.

Konektor FileNet pro knihovny Microsoft SharePoint Document Libraries umožňuje integraci knihoven dokumentů Microsoft SharePoint do úložiště správy podnikového obsahu FileNet P8. Jakmile je obsah začleněn do úložiště FileNet P8, lze ho zpřístupnit v celém podniku a spravovat ho podle klíčových obchodních a IT požadavků firmy, jako jsou životní cyklus, zabezpečení a soulad s předpisy.
Konektor FileNet pro vyhledávač Microsoft SharePoint Portal Search rozšiřuje vyhledávání systému SharePoint Portal Server 2003 na veškerý obsah propojený se službami správy podnikového obsahu FileNet P8. Koncoví uživatelé mohou vyhledávat a zobrazovat přehledy dokumentů z FileNet P8, včetně obsahu z aplikací třetích výrobců zahrnutých do správy FileNet Content Federation Services.
Konektor FileNet pro webové služby Microsoft SharePoint Web Parts zajišťuje funkce správy dokumentů a úloh odpovídající JSR 168 portlet. Konektor FileNet pro webové služby Microsoft SharePoint Web Parts rovněž umožňuje rozšíření řízených celopodnikových BPM procesů FileNet do prostředí SharePoint.

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.