facebook LinkedIN LinkedIN - follow

IFS představuje nová řešení

v oblasti společenské odpovědnosti firem

Společnost IFS představila čtyři nová řešení pro monitoring, automatizaci a optimalizaci činností v oblasti společenské odpovědnosti firem (Corporate Social Responsibility,CSR). Tato řešení, zahrnující životní prostředí, bezpečnost práce, exportní aktivity a shodu se standardy kvality, najdou uplatnění v celé řadě odvětví. Mezi nová řešení CSR od společnosti IFS patří modul Eco-footprint Management 2.0, IFS Health & Safety, IFS Export Control arřešení Quality Assurance



Modul Eco-footprint Management 2.0 zahrnuje široké spektrum činností - od dodávek surovin, přes návrh produktů a logistiku, až po sledování emisí. IFS Eco-footprint Management 2.0 obsahuje i celou řadu funkcí týkajících se shody s normami platnými ve výrobním sektoru.

 

IFS Health & Safety nabízí společnostem kompletní řešení k ochraně bezpečnosti, zdraví a zájmů osob zapojených do pracovního procesu. Toto řešení nabízí integrovanou platformu pro správu bezpečnostních zásad, hodnocení rizika, řešení incidentů a vykazování KPI. Zákazníci díky němu budou moci snáze splnit legislativní požadavky i průmyslové normy týkající se zdraví, bezpečnosti a životního prostředí.

 

IFS Export Control je komplexní řešení určené pro podniky pracující s produkty, na něž se vztahují exportní omezení. Jedná se například o armádní vybavení nebo špičkovou elektroniku. Toto řešení identifikuje veškerá omezení týkající se uvedených produktů, brání nákupu či prodeji takových produktů, nebo v případě, že existuje platné exportní povolení, použije správné povolení. Toto řešení rovněž brání nebo dovoluje realizovat prodeje se subjekty zapovězenými zákazníkem, dodavatelem, koncovým uživatelem apod.

 

Řešení Quality Assurance poskytuje podpůrný systém pro plánování shody se standardy kvality, plně integrovanou správu auditu, plně integrované vykazovaní porušení shody a nápravná a preventivní opatření (CAPA). Zásluhou těchto funkcí dokáží organizace zajistit a dokumentovat shodu s nezávaznými i zákonnými CSR standardy a předpisy. Součástí řešení je i nástroj pro grafickou analýzu.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.