facebook LinkedIN LinkedIN - follow

IBM uvedla nová serverová řešení

produktové řady System x

Společnost IBM představila nová serverová řešení, která zdokonalují cloudové a analytické schopnosti produktů napříč celým portfoliem IBM. Mezi představená řešení patří i nová verze virtualizační platformy BladeCenter Foundation for Cloud (BCFC) společnosti IBM s vestavěnou správou systému a nakonfigurovanými servery, úložištěm i sítí. Tuto platformu nyní pohání nová generace systémů BladeCenter HS23 s výpočetním výkonem zvýšeným o 62 %. V systémech je již integrována nová technologie 10GbE Virtual Fabric, jež klientovi umožňuje spustit o 20 % více virtuálních strojů než dříve a vytvořit tak optimální prostředí pro vývoj a implementaci pokročilých cloudových aplikací.


Společnost IBM rovněž představila nová řešení poháněná nejnovějším serverem IBM System x3650 M4. Systém x3650 M4 je dodáván společně s technologií IBM eXFlash (SSD paměť). Technologie SSD nabízí třicetinásobný výkon a o 90 % vyšší výkon na watt pro konsolidaci a databáze. Vedle toho je nový systém x3650 M4 součástí IBM Smarter Analytics, sady kompaktních, integrovaných analytických nástrojů, postavených na business intelligence sotfwaru IBM InfoSphere Data Warehouse a Cognos.

 

Nové portfolio výpočetních řešení IBM pro platformu x86 zahrnuje:
 

IBM System x iDataPlex dx360 M4 – řešení, jež nabízí značnou flexibilitu v podpoře širokého spektra vysoce výkonných výpočetních operací. Systém byl navržen pro datová centra vyžadující vysoký výkon na omezené ploše, jakož i napájecí a chladicí infrastruktury. Systém iDataPlex je speciálně navrženou technologií IBM pro chlazení teplou vodou, recykluje 90 % tepla na každém uzlu a je tak až o 40 % energeticky úspornější než systémy chlazené vzduchem.


IBM System x3550 M4
– výkonný 1U server vyvinutý pro klíčové datové a obchodní operace a IBM System x3500 M4 – desktop s výkonem a schopnostmi datového centra. Server x3550 nabízí čtyřnásobnou paměť, více virtuálních strojů a lepší výkon v síti na menším prostoru při srovnatelné ceně. Desktop x3500 oproti svým předchozím generacím rovněž nabízí čtyřnásobnou paměť a navíc také o 33 % větší úložný prostor.


IBM Feature on Demand
– služba poskytovaná napříč celou produktovou řadou IBM System x. Zákazníkům umožňuje zpřístupňovat si nebo aktivovat funkce a prvky určitého firmwaru či softwaru na vyžádání. Poskytuje jim tak možnost rozvíjet své systémy zároveň s podnikáním, aniž by byla zapotřebí nákladná modernizace formou kompletní výměny vybavení (rip and replace).


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.