facebook LinkedIN LinkedIN - follow

IBM představila přepracovaný podnikový e-mail Verse

Společnost IBM představila řešení IBM Verse, které je určeno pro komunikaci a spolupráci uvnitř firmy. Systém fungující na cloudové platformě Soft Layer integruje do jednoho prostředí různé komunikační kanály jako e-mail, textové zprávy, sdílení souborů, statusy na sociálních sítích, video apod. Podle IBM je Verse výsledkem investic ve výši sta milionů dolarů.



Verse je první systém odesílání zpráv, který obsahuje vyhledávání typu „faceted search“. Ten uživatelům umožňuje najít konkrétní informace napříč různými druhy obsahu, který mají v e-mailu k dispozici. IBM Verse využívá analytické nástroje a nabízí rychlý náhled nejdůležitějších úkolů, jež má konkrétní uživatel během dne provést. Postupně se učí, jaké preference a priority uživatel má, a díky tomu mu nabídne okamžitý kontext daného projektu i osoby a týmy na něm spolupracující. Tím se zcela liší od většiny jiných bezplatných e-mailových služeb, které využívají data z uživatelovy pošty k reklamě či jiné monetizaci a obtěžují ho nevyžádanými nabídkami.

 

Uživatelé IBM Verse budou moci v budoucnu zapojit do svého prostředí spolupráce i funkce systému Watson, které jim umožní konzultovat jakémukoli téma a získat rychlou odpověď, ohodnocenou dle stupně důvěryhodnosti.

 

IBM Verse byl vyvinut ve spolupráci s více než padesáti klienty a partnery ve studiu IBM Austin Design Studio. Vývojářský tým do něj průběžně zapracovával připomínky širokého spektra firemních uživatelů. Tento přístup vedl k řadě nových funkcí:

  • Inteligentní určování priority úkonů: Umožňuje rychle vyhledávat a řadit nejdůležitější úkoly podle preferencí. Analyzuje chování a preference uživatele a díky tomu na míru přizpůsobuje a následně i předvídá vhodnou podobu e-mailového řešení daného pracovníka.
  • Intuitivní spolupráce mezi přístroji: Intuitivní uživatelské rozhraní s náhledy je optimalizované jak pro web, tak pro mobilní zařízení. Umožňuje rychle pracovat s obsahem a konverzacemi, které byly dříve izolované v jednotlivých funkcích jako pošta, kalendář, úkoly, sociální sítě, chaty, online schůzky a dokumenty.
  • Zapojuje lidi, ne pouze jejich e-mail: Poskytuje podrobný kontext týkající se osob a týmů, které jsou do daného projektu nebo řešení problému zapojené.

IBM Verse běží na cloudové platformě SoftLayer. Beta verze bude vybraným klientům a partnerům k dispozici v lednu 2015. Verze freemium bude šířeji dostupná prostřednictvím IBM Cloud Marketplace během první čtvrtiny roku 2015. IBM Verse bude k dispozici i jako aplikace pro systémy iOS a Android.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.