facebook LinkedIN LinkedIN - follow

IBM oznamuje Rational Software Delivery Platform

IBM_Logo_702.jpgSpolečnost IBM oznámila řadu desktopových produktů IBM Rational Software Delivery Platform 7.0, které pomohou vývojovým týmům lépe navrhovat, realizovat a spravovat dodávání softwaru a systémových architektur s důrazem na kvalitu životního cyklu. Tyto produkty pomáhají zákazníkům využívat spolehlivou architekturu k efektivnějšímu dodávání softwaru a služeb – zvlášť v geograficky rozmanitých a decentralizovaných prostředích, která často využívají architektury orientované na služby (SOA).

IBM Rational Software Delivery Platform 7.0 je komplexní sada produktů a doporučených procesů, založených na platformě Eclipse, jež pomáhají zákazníkům řídit proces dodávání softwaru a systémů a upevňovat vazbu mezi IT a hlavními oblastmi podnikání firmy. Tyto produkty:
- urychlují realizaci výsledků architektury SOA pomocí robustního návrhu architektury a automatického poskytování služeb,
- zaručují globální integritu architektury včetně podpory komerčních aplikací,
- zjednodušují vývoj modulárních systémů pomocí dokonalejšího modelování hardwaru a softwaru a podpory standardů,
- usnadňují přijímání produktů IBM Rational založených na posledních standardech komunity Eclipse s vyšší modulárností a otevřeností.

 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.