facebook LinkedIN LinkedIN - follow

IBM oznamuje Rational Software Delivery Platform

IBM_Logo_702.jpgSpolečnost IBM oznámila řadu desktopových produktů IBM Rational Software Delivery Platform 7.0, které pomohou vývojovým týmům lépe navrhovat, realizovat a spravovat dodávání softwaru a systémových architektur s důrazem na kvalitu životního cyklu. Tyto produkty pomáhají zákazníkům využívat spolehlivou architekturu k efektivnějšímu dodávání softwaru a služeb – zvlášť v geograficky rozmanitých a decentralizovaných prostředích, která často využívají architektury orientované na služby (SOA).

IBM Rational Software Delivery Platform 7.0 je komplexní sada produktů a doporučených procesů, založených na platformě Eclipse, jež pomáhají zákazníkům řídit proces dodávání softwaru a systémů a upevňovat vazbu mezi IT a hlavními oblastmi podnikání firmy. Tyto produkty:
- urychlují realizaci výsledků architektury SOA pomocí robustního návrhu architektury a automatického poskytování služeb,
- zaručují globální integritu architektury včetně podpory komerčních aplikací,
- zjednodušují vývoj modulárních systémů pomocí dokonalejšího modelování hardwaru a softwaru a podpory standardů,
- usnadňují přijímání produktů IBM Rational založených na posledních standardech komunity Eclipse s vyšší modulárností a otevřeností.

 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.