facebook LinkedIN LinkedIN - follow

ESET vylepšuje firemní bezpečnostní produkty

Společnost ESET představuje dvě zásadní aktualizace produktů pro firmy. Nástroj vzdálené správy ESET Remote Administrator je nově kompatibilní s nástrojem typu SIEM (IBM QRadar). Dále nabízí režim, který poskytovatelům typu MSP umožní obsluhovat několik zákazníků v rámci jednoho řešení, tzv. mód multitenant. ESET virtual appliance je odpověď ESETu na potřeby firem provozovat jejich IT infrastrukturu kompletně ve virtualizovaném prostředí. Bezpečnostní řešení ESET Virtualization Security je nyní rozšířeno o nativní podporou VMware NSX.



Nástroj vzdálené správy ESET Remote Administrator umožňuje správcům celkový přehled nad bezpečnostní situací ve firemní síti z webové konzole. A to odkudkoli, stačí jen funkční internetové připojení.

Novinky v produktu:

  • Integrace s IBM QRadar: Všechny hlavní události z nástroje vzdálené správy jsou exportovány do formátu LEEF, který QRadar používá. V IBM konzoli se potom ESET události zobrazují jako „zdroj protokolů“.
  • Multitenantní režim: Vhodný pro velké společnost s jedním centrálním serverem a různými správci koncových stanic na konkrétních lokalitách, nebo pro MSP spravujících více zákazníků z jednoho serveru, kteří potřebují, aby zákazníci neviděli citlivá data dalších zákazníků.
  • MDM iOS: Správa mobilních zařízení s iOS je integrována přímo do ESET Remote Administrator, podporuje Apple Device Enrollment Program a umožňuje měnit různá bezpečnostní nastavení od povolení/zákazu aplikací po anti-theft.

ESET Virtualization Security umožňuje standardní antivirovou ochranu virtuálních strojů prostřednictvím řešení na platformě VMware vShield bez nutnosti instalace jakéhokoliv bezpečnostního produktu do jejich operačních systémů. Všechny skenovací úlohy jsou směrovány na centrální skener uvnitř ESET Virtualization Security appliance, takže nedochází k vícenásobné kontrole dat na virtuálních stanicích.

Novinky v produktu:

  • Podpora VMware NSX: Produkt nativně podporuje mikro segmentaci a automatické spouštění úloh, které přesunou infikovaný stroj do jiného segmentu sítě. Brání se tak dalšímu šíření škodlivého kódu. Po připojení nové virtuální stanice k NSX Manageru se automaticky nasadí ESET Virtualization Security a ihned stanici chrání.
  • Snadné nasazení: ESET Virtualization Security je možné jednoduše instalovat s pomocí nástroje vzdálené správy z jednoho místa.
  • Superiour performance: VM infrastruktura je o optimalizaci zdrojů a výkonu, a skenovací řešení od společnosti ESET tyto požadavky přesně splňuje. Má nízké nároky na systém a pracuje rychle, takže dává více prostoru pro ostatní aplikace a procesy.

 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).