facebook LinkedIN LinkedIN - follow

ESET NOD32 verze 2.7 uvedena na trh

nod32_651.jpgSpolečnost Eset software oznamuje, že uživatelé ESET NOD32 Antivirus v České republice mohou přejít zdarma na novou českou verzi 2.7, která přináší vylepšenou ochranu proti rootkitům a v plné míře podporuje operační systém Windows Vista. Nová verze je samozřejmě kompatibilní také s 64bitovou verzí nového operačního systému. Nové vylepšení technologie ThreatSense bude v menu figurovat pod názvem anti-stealth. Konkurence většinou nabízí podobné řešení jako samostatně dostupný nástroj, ale uživatelé ESET NOD32 budou chráněni s minimálním zásahem do systému a bez nároků na jejich součinnost.

Novinky ve verzi 2.7
  • Podpora 32/64 bitových verzí operačního systému Windows Vista.
  • Vylepšená ochrana před rootkity. Detekce, která proaktivně porazí rootkity, které za normálních okolností zůstávají skryté před uživateli i antivirovými systémy.
  • ESET NOD32 nyní identifikuje aplikace využívající prostředky vlastní virům, které přitom mohou být nainstalované se souhlasem uživatele.
ESET NOD32 Antivirus 2.7 bude všem aktivním uživatelům doručen automaticky během aktualizace.

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.