facebook LinkedIN LinkedIN - follow

EMC Documentum Mobile App pro Apple iPhone

Společnost EMC uvedla aplikaci EMC Documentum Mobile App pro zařízení Apple iPhone. Rozšiřuje tak dostupnost funkcí pro správu obsahu na další mobilní zařízení. Aplikace je k dispozici ke stažení ve službě iTunes pro uživatele, kteří již vlastní klientské licence k softwaru EMC Documentum. Společnost EMC tak nově podporuje přístup k obsahu ze zařízení Apple iPad, iPhone a iPod Touch. Společnost zároveň představila novou verzi aplikace EMC Documentum D2, která slouží ke konfiguraci intuitivně ovladatelných klientských uživatelských rozhraní pro platformu EMC Documentum bez nutnosti programování.



Aplikace Documentum Mobile zajišťuje přístup k podnikovým informacím prostřednictvím snadno ovladatelného rozhraní s podporou médií, které plně odpovídá požadavkům na dodržování předpisů. Tato verze podporuje nejnovější verze zařízení iPad a platformy iOS a poskytuje úplnou sadu funkcí v zařízeních iPhone.

 

Aplikace Documentum D2 umožňuje IT specialistům a „klíčovým uživatelům“ konfigurovat obsahové aplikace bez nutnosti vytvářet zvláštní přizpůsobený kód. Aplikace poskytuje uživatelům intuitivní prostředí založené na prohlížeči, které jim výrazně usnadňuje přístup k platformě Documentum. Aplikace Documentum D2 dovoluje přizpůsobení za běhu – lze tak okamžitě nasadit nové funkce a skutečně dostát nárokům na podnikovou flexibilitu. Tato nejnovější verze aplikace Documentum D2 zahrnuje širší jazykovou podporu pro globálně působící organizace.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.