facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 27. 5. 2011

Digitální knihovna Paula McCartneyho

Společnost HP oznámila dokončení digitalizace knihovny legendárního hudebníka Paula McCartneyho a její umístění do prostředí privátního cloudu. Řešení založené na HP konvergované infrastruktuře poskytuje společnosti MPL Communications, která spravuje práva k dílům Paula McCartneyho, okamžitý přístup k veškerému multimediálnímu obsahu umístěnému v knihovně. Paul McCartney vlastní jednu z nejrozsáhlejších multimediálních knihoven ze všech umělců, která zahrnuje více než jeden milion položek – fotografie, video materiály z živých koncertů, filmotéku a hudební záznamy včetně těch, které byly převedeny z videokazet, filmových kotoučů či gramofonových desek, originály uměleckých děl či rekvizity.



Knihovna je vybudována na technologiích HP konvergované infrastruktury, která zahrnuje modulární stavební bloky serverů, datových úložišť, síťových prvků a softwaru pro správu. Obsah knihovny je umístěn v privátních cloudech spravovaných komerčními datovými centry společnosti HP.

 
  

- PR -

5 tipů, jak vybrat WMS pro vaši firmu

Řešíte dnes a denně pohyb zboží ve skladu? Warehouse Manage ment System je softwarové řešení navržené, sestavené a vyladěné pro správu a optimali­za­ci skladových operací a obecně veškerých procesů ve skladu. Pomáhá mimo jiné v řízení pohybu zboží, sledování skladových zásob, plánování příchodu a odchodu zboží, a díky těmto superschopnostem zefektivňuje správu skladu.

  

- PR -

Business Intelligence je trend současných ERP systémů

Jedním z nejsilnějších trendů v současném vývoji podnikových informačních systémů jsou nástroje Business Intelligence (BI). Proč popularita BI mezi firmami stále roste, vysvětlil Miroslav Hlaváč, vedoucí obchodních týmů pro oblasti ENT, Cloud & BI ve společnosti Asseco Solutions.