facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Corel ohlásil Paint Shop Pro Photo XI

Paint_Shop_Pro_Photo_XI_640.jpgSpolečnost Corel Corporation ohlásila vydání Corel Paint Shop Pro Photo XI, novinku v portfoliu nástrojů na úpravu digitálních fotografií. Kompletní softwarová sada umožňuje zpracování obrazu v profesionální kvalitě, tvorbu větších fotografických projektů, nabízí snadnou úpravu, správu a sdílení obrázků. Paint Shop Pro Photo XI obsahuje celou řadu nových prvků a vylepšení, které program zpřístupní nováčkům, zajistí pohodlí zkušenějším uživatelům a plně vyhoví potřebám profesionálních fotografů.

Nová verze přináší několik podstatných unikátních novinek: Color Changer, Time Machine a vestavěný Photo Organizer. Color Changer dovoluje realisticky zaměnit barvu objektu na obrázku několika kliknutími. Výsledkem je velice přesná a přirozená barevná změna, kterou Color Changer zvládá díky analýze rozdílů a odstínů v původní barvě danou reálnými světelnými podmínkami, již následně přenáší i do nové barevné výplně. Time Machine umožňuje upravit fotografii tak, jak by byla pořízena například ve dvacátých letech. Program napodobuje procesy vyvolávání charakteristické pro každé z nabízených období a vytváří tak vysoce realistickou iluzi stáří a původu snímku. Pro správu obrázků na pevném disku slouží vestavěný Photo Organizer. Jde o nástroj s mnoha možnostmi nastavení, který je schopen velmi rychle vyhledat obrázky. Díky tomu, že je Photo Organizer přímo součástí Corel Paint Shop Pro Photo XI, není práce přerušována přepínáním mezi aplikacemi případně prohledáváním disků.

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.