facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Cisco představilo on-line tržiště Cisco Intercloud Marketplace

Společně s 35 novými partnery nabídne Cisco zákazníkům cloudové služby nové generace a aplikace a služby založené na Intercloudu, globálním cloudu cloudů, prostřednictvím tržiště Cisco Intercloud Marketplace. Tržiště bude spuštěno na podzim 2015. V první fázi se vývoj zaměří především na vývojové platformy nové generace, zpracování a analýzu Big Dat a na cloudové služby Internet of Everything.



Cisco chce otevřením Cisco Intercloud Marketplace zjednodušit přijetí cloudových technologií ve firmách a pomoci plnému využití potenciálu Internet of Everything. Rozvoj cloudových technologií mají podpořit také inovace v oblasti tak zvaného hybridního cloudu, který umožní firmám spojit výhody, které jim přináší cloud, s těmi, které mají již používaná tradiční řešení. Architektura Cisco Intercloud Fabric pomůže odstraňovat složitost heterogenních prostředí s různými infrastrukturami, hypervizory, uživatelskými rozhraními a bezpečnostními nároky. Cisco Intercloud Fabric umožní spojení jakýchkoli soukromých i veřejných cloudů s jakýmikoli virtuálními stroji a jejich správu z jediné obrazovky.

 

„Nasazení nové aplikace do podnikového prostředí musí být dnes otázkou minut. Uživatelé již nechtějí čekat dny či týdny. Náš projekt Intercloud poskytuje vhodnou platformu pro přechod do cloudu pro malé i velké firmy,“ říká Michal Stachník, generální ředitel Cisco ČR a dodává: „Díky našim novým partnerům máme jistotu, že firmy budou mít k dispozici dostatek aplikací, kterými mohou migraci odstartovat. Nasazení firemní aplikace je nyní tak snadné, jako její stažení do smartphonu.“


 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).