facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 2. 9. 2020 - Ing. Lukáš Grásgruber

Canon aktualizuje uniFLOW a uvádí nové multifunkce

CanonCanon v reakci na současnou situaci aktualizoval uniFLOW Online, své cloudové řešení pro správu tiskových výstupů, které firmám umožňuje udržet produktivitu workflow dokumentů bez ohledu na to, kde se jejich zaměstnanci zrovna nacházejí.



Nová verze uniFLOW 2020.2 proto nabízí třeba funkci Pomocník pro archivaci (Filling Assist), vylepšené řešení pro automatickou identifikaci a ukládání naskenovaných dokumentů, které je kompatibilní s celým portfoliem zařízení imageRUNNER ADVANCE. Podrobnosti o skenovaném obrazu, jako je typ dokumentu nebo název společnosti, jsou extrahovány v okamžiku digitalizace, ihned použity pro pojmenování dokumentu a uloženy na odpovídající místo v cloudu. Software pomocí strojového učení dokáže rozpoznávat běžné obchodní dokumenty a následně podporovat rychlejší automatické archivování.

Současně s uvedení nové verze software uniFLOW 2020.2 oznámil Canon i modernizace portfolia barevných multifunkčních tiskáren. Modelovou řadu imageRUNNER ADVANCE DX rozšiřuje Canon o tři nová zařízení pro formát A4. Jedná se o řady imageRUNNER ADVANCE DX C477, C257/C357 a 716/617/527.

Kromě aktualizace řady imageRUNNER ADVANCE DX Canon navíc uvádí řadu zcela novou s označením i-SENSYS X, která je vhodná pro domácí použití, a tedy i k práci z domu. Ta kvůli aktuální situaci zůstává realitou mnoha společností. Díky nově optimalizovanému uživatelskému rozhraní, které umožňuje vzdáleným pracovníkům připojit se k uniFLOW Online bez nutnosti návštěvy techniků nebo pracovníků v terénu, je použití strojů řady i-SENSYS X pro domácí kancelář mnohem jednodušší.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.