facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Nová služba SkyMail.io

E-maily, kalendáře, kontakty a úkoly

Společnosti České Radiokomunikace, Kerio Technologies a Primoco Investments spouštějí novou e-mailovou službu SkyMail.io. Nová služba cílí především na malé a střední firmy, ale i na samostatné uživatele veřejných mailů. SkyMail.io je služba, která na principu SaaS (Software jako služba) sdružuje „pod jednou střechou“ e-maily, kalendáře, kontakty a úkoly. Uživatel služby má vše uloženo v cloudu, takže mu stačí připojení na internet a může se přihlásit kdykoliv a kdekoliv prostřednictvím webového prohlížeče, mobilního telefonu či tabletu.



Ve srovnání s veřejnými e-maily poskytuje SkyMail.io e-mail pod vlastní doménou, dává možnost sdílet informace s jinými uživateli (s rodinou či s kolegy v práci, pokud jde například o kalendáře) a v neposlední řadě nabízí technické vymoženosti. Mezi ty patří dostupnost na všech mobilních zařízeních, automatická synchronizace, vysoká bezpečnost v podobě SSL a S/MIME šifrování, pokročilé antivirové ochrany, až 16 antispamových technik a automatického zálohování. Standardní kapacita prostoru je 25 GB pro každého uživatele.

 

Provozovatelem služby SkyMail.io je společnost Primoco Investments v alianci s Kerio Technologies, poskytovatelem softwarového řešení Kerio Connect a Českými Radiokomunikacemi a provozovatelem cloud platformy Smart Cloud.


 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.