facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Pictura chrání citlivá data a fotografie v chytrých telefonech

Společnost TrustPort ve spolupráci s Mobile Delivery Unit společnosti Cleverlance Enterprise Solutions vydává aplikaci Pictura pro mobilní telefony s platformou iOS a Android. Pictura je užitečný nástroj pro bezpečné ukládání a šifrování nejen privátních fotografií ve formátech JPG a PNG, ale i dokumentů nebo souborů například ve formátech PDF, TXT, DOC, XLS a PPT. Zvolené složky si uživatel může zabezpečit pomocí hesla proti neautorizovanému přístupu.



TrustPort se svou novou aplikací Pictura mimo jiné předchází hrozbám, které souvisejí s únikem firemních dat. Firmy stále častěji zavádějí takzvaný BYOD systém (Bring your own device – přines si své vlastní zařízení). Tento systém však představuje velké riziko, protože zaměstnanci mají na svých soukromých tabletech a chytrých telefonech uložena i citlivá firemní data. Díky funkci šifrování dat, kterou nabízí aplikace Pictura, mohou firmy předejít tomu, aby si citlivá firemní data prohlížela nepovolaná osoba.


 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

Wittmann zálohuje a chrání svá data s Acronis Cyber Protect Cloud

Skupina WITTMANN Group se sídlem ve Vídni působí na celém světě. Prostřednictvím 10 výrobních závodů v 6 zemích a 37 poboček je zastoupena na všech důležitých světových trzích plastikářského průmyslu.