- Přehledy IS
- APS (20)
- BPM - procesní řízení (23)
- Cloud computing (IaaS) (10)
- Cloud computing (SaaS) (32)
- CRM (51)
- DMS/ECM - správa dokumentů (20)
- EAM (17)
- Ekonomické systémy (68)
- ERP (76)
- HRM (28)
- ITSM (6)
- MES (32)
- Řízení výroby (36)
- WMS (29)
- Dodavatelé IT služeb a řešení
- Datová centra (25)
- Dodavatelé CAD/CAM/PLM/BIM... (38)
- Dodavatelé CRM (38)
- Dodavatelé DW-BI (50)
- Dodavatelé ERP (69)
- Informační bezpečnost (50)
- IT řešení pro logistiku (45)
- IT řešení pro stavebnictví (26)
- Řešení pro veřejný a státní sektor (27)
ERP systémy
CRM systémy
Plánování a řízení výroby
AI a Business Intelligence
DMS/ECM - Správa dokumentů
HRM/HCM - Řízení lidských zdrojů
EAM/CMMS - Správa majetku a údržby
Účetní a ekonomické systémy
ITSM (ITIL) - Řízení IT
Cloud a virtualizace IT
IT Security
Logistika, řízení skladů, WMS
IT právo
GIS - geografické informační systémy
Projektové řízení
Trendy ICT
E-commerce B2B/B2C
CAD/CAM/CAE/PLM/3D tisk![]() | Přihlaste se k odběru zpravodaje SystemNEWS na LinkedIn, který každý týden přináší výběr článků z oblasti podnikové informatiky | |
| ||
Pozvánka na webinář Infor pro potravinářské společnosti
Požadavky spotřebitelů na větší inovace a transparentnost produktů, stále se zvyšující tlaky na kvalitu a dodržování předpisů, těsnější marže, příležitosti pro nové prodejní kanály a dynamická pracovní síla, to jsou jen některé z faktorů, které posouvají dynamiku trhu až do bodu, kdy výrobci potravin a nápojů musí přijmout nový přístup ke svému podnikání.
Pokud chcete vědět, jak úspěšně řídit růst a ziskovost v tomto neustále se měnícím prostředí, stáhněte si brožuru 5 největších výzev, který dnes čelí výrobci potravin a nápojů.
Stále více potravinářských společností využívá své digitální systémy také ke sledování a dohledávání potravin, řízení kvality a řízení dodavatelského řetězce. Digitální technologie generují obrovská množství dat, která mohou využít k posílení své konkurenceschopnosti. Na našem webináři se dozvíte, jak tato data využít k posílení transparentnosti směrem ke spotřebitelům, optimalizaci dodavatelského řetězce a omezení plýtvání potravinami v celém řetězci.
Hlavními body webináře jsou:
- Dopad legislativních požadavků a regulací v oblasti bezpečnosti a dohledatelnosti na potravinářské výrobce
- Jak digitální systémy mohou při plnění těchto požadavků vytvořit konkurenční výhodu
- Zkušenosti předních potravinářských a nápojářských společností
- Diskuse s odborníky ze společnosti Infor o nasazení systémů v potravinářském segmentu.
Registrujte se na webinář společnosti Infor s názvem Bezpečnost a dohledatelnost: jak dosáhnout konkurenční výhody v potravinářském odvětví transparentnějším dodavatelským řetězcem.
| Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
| 1 | 2 | |||||
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
| 28.11. | CONTROLLING A BI PRAKTICKY - Webové GIST Aplikace pro... |
Formulář pro přidání akce








