facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Zvýšení účinnost prodeje

Společnost CETELEM ČR si vybrala firmu Adastra jako dodavatele řešení Business Intelligence (BI) opírajícího se o stávající datový sklad Cetelem. Realizované řešení BI zahrnuje zejména návrh a implementaci pokročilých nástrojů Data Miningu a nasazení nástrojů pro reporting. Toto řešení využívají zejména uživatelé z oblasti obchodu, marketingu, financí a správy řízení rizik.

Řešení Adastry je založeno na nástrojích pro efektivní tvorbu, řízení a vyhodnocování marketingových kampaní, které pracují s existujícím datovým skladem. Po optimalizaci stávajícího datového skladu Adastra pro Cetelem navrhla a implementovala řadu dataminingových modelů pro zvýšení účinnosti prodeje (Propensity To Buy) a predikce odchodu zákazníků (Churn). Další rozvoj existujícího BI řešení představuje např. finanční reporting, manažerský informační systém s podporu OLAP nástrojů, čištění a konsolidace zákaznických dat, rozšíření datového skladu o další datové zdroje. Celé řešení využívá databázové technologie Oracle a nástroje pro Data Mining společnosti SAS. Samostatným projektem Adastry ve skupině Cetelem je implementace datového skladu, příprava řešení pro řízení kampaní a realizace dataminingových projektů na Slovensku.

 
  

- PR -

5 tipů, jak vybrat WMS pro vaši firmu

Řešíte dnes a denně pohyb zboží ve skladu? Warehouse Manage ment System je softwarové řešení navržené, sestavené a vyladěné pro správu a optimali­za­ci skladových operací a obecně veškerých procesů ve skladu. Pomáhá mimo jiné v řízení pohybu zboží, sledování skladových zásob, plánování příchodu a odchodu zboží, a díky těmto superschopnostem zefektivňuje správu skladu.

  

- PR -

Business Intelligence je trend současných ERP systémů

Jedním z nejsilnějších trendů v současném vývoji podnikových informačních systémů jsou nástroje Business Intelligence (BI). Proč popularita BI mezi firmami stále roste, vysvětlil Miroslav Hlaváč, vedoucí obchodních týmů pro oblasti ENT, Cloud & BI ve společnosti Asseco Solutions.