facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Zařízení QNAP nově podporují software od Archiware

ArchiwareSpolečnost QNAP oznámila, že operační systém QTS 4.4.1, který používají její NAS zařízení, nově podporuje software společnosti Archiware P5 a Pure. Podpora aplikací Archiware rozšiřuje možnosti NAS zařízení QNAP v oblasti zálohování a obnovy dat, které ocení zejména uživatelé z malých a středních podniků například pro zálohování objemných multimediálních dat, což je silná stránka řešení P5, nebo pro zálohování virtuálních počítačů na platformě VMware, což je zase doména řešení Pure.



Sada aplikací P5 společnosti Archiware, která je nyní optimalizována pro provoz v systému QTS 4.4.1, je software pro správu dat na různých platformách pro archivaci, zálohování a klonování dat. Software P5, který má rozhraní na bázi prohlížeče, má čtyři moduly: P5 Synchronize, P5 Backup, P5 Backup2Go a P5 Archive pro bezpečné zálohování, archivování a obnovování dat na různé úložné cíle (jako je disk, páska a cloudové úložiště). Všechny moduly lze volně kombinovat pro dosažení maximální bezpečnosti a také podpory souborových serverů, DAS (Direct-Attached Storage) a SAN (Storage Area Networks).

Archiware

Díky integraci s Archiware Pure 2.0 zase může QNAP NAS poskytnout perfektní řešení pro zálohování virtuálních počítačů VMware. Archiware Pure je bezplatný software s volitelnou placenou technickou podporou, který může zákazníkům z řad malých a středních podniků pomoci zdarma zabezpečit prostředí VMware a zjednodušit zálohování a obnovu virtuálních počítačů.

Archiware

„Řešení pro správu dat Archiware P5 a Archiware Pure rozšiřuje NAS zařízení QNAP o možnosti správy a ochrany dat dříve dostupné pouze pro velké podniky,“ uvedl Josef Doods, CEO společnosti Archiware a dodal: „Například dlouhodobé uchování mediálních aktiv na pásku LTO nabízí nejprofesionálnější a nejodolnější řešení za nejnižší cenu za terabajt (TB). Díky Archiware nyní QNAP toto řešení zpřístupňuje více zákazníkům.“


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.