facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Podnikové aplikace a služby - 16. 9. 2021 - Ing. Lukáš Grásgruber

Zařízení NAS od QNAP bude možno spravovat pomocí aplikace TeamViewer

QNAPSpolečnost QNAP navázala spolupráci s firmou TeamViewer, která je poskytovatelem velmi populárního řešení pro vzdálené připojení, s cílem podporovat aplikaci TeamViewer v zařízeních QNAP NAS. Nové partnerství umožní vzdálenou správu zařízení NAS z počítačů se systémem Windows pomocí klienta TeamViewer.



Vzhledem k tomu, že práce na dálku je stále běžnější, musí být pracovníci IT podpory schopni rychle a bezpečně se připojit k zařízením NAS zaměstnanců nebo zákazníků, aby mohli měnit nastavení, odstraňovat problémy a provádět jejich obecnou údržbu.

Díky integraci s programem TeamViewer mohou nově správci přistupovat k zařízením QNAP NAS, spravovat je a monitorovat pomocí klienta TeamViewer pro počítače se systémem Windows. TeamViewer v zařízení QNAP NAS nabízí rychlé a spolehlivé řešení vzdáleného přístupu s funkcemi, jako je maskovaná IP adresa a koncové 256bitové šifrování relací pro zvýšení bezpečnosti NAS.

Pracovníci IT podpory díky tomu mohou vzdáleně přistupovat k více zařízením NAS a centrálně je spravovat – to vše bez nutnosti používat VPN nebo speciální účet podpory.

Další informace o využití aplikace TeamViewer na zařízeních QNAP NAS najdete na webu: https://www.qnap.com/go/solution/teamviewer/


 
  

- PR -

Wittmann zálohuje a chrání svá data s Acronis Cyber Protect Cloud

Skupina WITTMANN Group se sídlem ve Vídni působí na celém světě. Prostřednictvím 10 výrobních závodů v 6 zemích a 37 poboček je zastoupena na všech důležitých světových trzích plastikářského průmyslu.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.