facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Podnikové aplikace a služby - 20. 6. 2023 - Ing. Lukáš Grásgruber

YSoft nově nabízí onboardingový nástroj Clerbo i prostřednictvím Azure Marketplace

Microsoft Azure MarketplaceY Soft oznámil, že nově nabízí online aplikaci YSoft Clerbo, což je platfor­ma pro automatizovaný preboarding a onboarding zaměstnanců, na online tržišti Microsoft Azure Marketplace. Firmám by to mělo usnadnit nasazení tohoto řešení, které urychluje vyřízení personální agendy v procesu přijímání nových zaměstnanců.



Cloudový nástroj Clerbo slouží nastupujícím zaměstnancům jako vzdělávací platforma a průvodce životem v nové firmě. V průvodci nástupem do firmy najde přehled důležitých informací o společnosti a pohodlně odbaví nezbytnou administrativu. Navíc dostane upozornění na důležité termíny a připomínky toho, co zbývá zařídit (např. školení BOZP, vstupní lékařská prohlídka, podpis smluv, převzetí klíčů, techniky, vstupních karet aj.). Společnostem tak Clerbo pomáhá efektivně maximalizovat míru retence zaměstnanců a nováčkům zjednodušuje první kroky v nové roli. Aplikace tak prohlubuje vztah firmy se zaměstnanci již od prvních krůčků vzájemné komunikace po úspěšném průběhu náborového řízení.

Clerbo

Aplikace Clerbo je postavená na cloudové technologii Azure společnosti Microsoft, a proto bylo logickým krokem její zpřístupnění na online tržišti Microsoft Azure Marketplace. „Online tržiště Azure představuje moderní způsob nákupu využívající technologie k zefektivnění a urychlení celého nákupního procesu. To nejen šetří čas, ale také snižuje možnost lidské chyby,“ uvedl Viktor Kulhavý, Customer Success Consultant projektu YSoft Clerbo.

Marketplace mimo jiné poskytuje možnost vyzkoušení nástroje. „Tento uživatelsky přívětivý přístup umožňuje zákazníkům snadno najít produkty nebo služby, které potřebují, vyzkoušet je a provést nákup, a to vše na stejné platformě,“ vysvětluje Viktor Kulhavý.

„Cloudová tržiště mohou také výrazně snížit např. náklady na správu smluv v odděleních nákupu. Automatizací těchto procesů mohou podniky snížit administrativní náklady a zaměřit své zdroje na hlavní obchodní činnosti,“ dodává Jaroslav Bělehrad, HR Director Y Softu.

Zkušenosti s nasazením aplikace Clerbo již mají i velké firmy jako např. IKEA Česká republika a Autocont. Podle jejich zkušeností automatizace nástupního workflow šetří až polovinu času, který HR administrátor stráví s jedním nástupem.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

ESG reporting jednoduše s IFS a CDC Data

ESGESG formuje cestu k udr­ži­tel­né­mu a odpovědnému podnikání. Otevřeme společně dveře do této esenciální oblasti, kde se setkávají inovace, udržitelnost a společenská odpo­věd­nost, aby formovaly pozitivní změny pro naši společnost. Vstup­te s námi do světa, kde každé rozhodnutí formuje budoucnost.