facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 22. 10. 2009

Xerox představil nové produkční systémy

Poskytovatelům tisku rozšířil Xerox možnosti výběru digitálního tiskového zařízení uvedením nových barevných produkčních systémů Xerox DocuColor 7002/8002. Hlavními přínosy těchto strojů jsou vysoká kvalita zobrazení a produktivita, což je vhodná kombinace pro tvorbu reklamních tiskovin, materiálů pro direct marketing a fotografické aplikace. Mezi klíčové vlastnosti systémů DocuColor 7002/8002 patří:


  • nový toner, který poskytuje jemné matné výstupy
  • automatické řízení barevného workflow, které posouvá hranice produktivity u poskytovatelů tisku
  • vestavěný spektrofotometr, který měří kalibrační značky, a předává data o stavu systému sadě Automated Color Quality Suite (ACQS). Tato sada automatizuje manuální úlohy, jako jsou kalibrace systému a doladění přímých barev
  • rozšířené dokončovací možnosti, jako např. GBC eBinder 200, Xerox Tape Binder, Horizon ColorWorks či ColorWorks Pro Document Finisher.

Vestavěný spektrofotometr a sada ACQS jsou nyní standardně v každém systému a jsou kompatibilní i s kontrolery EFI, Creo nebo s tiskovým serverem Xerox FreeFlow.
Standardní dokončovací zařízení řady DocuColor i zařízení třetích stran jsou na nových systémech k dispozici spolu s následujícími vestavěnými dokončovacími možnostmi:

  • GBC eBinder 200 – jediné zařízení stohuje, děruje i váže a vytváří 360stupňovou brožuru, což šetří čas a omezuje manuální zásahy obsluhy. eBinder používá trvanlivé a samonastavující polyesterové vázací prvky a vytváří profesionální výstupy, jako jsou kalendáře a prezentace, které mají až 100 listů.
  • Xerox Tape Binder – vytváří knihy s páskovou vazbou v rozsahu od 15 do 125 listů o rozměru 8,5"×11" nebo formátu A4 s použitím termické lepicí pásky pro vazbu stránek a vytvoření profesionálních dokumentů s pevnou a pružnou vazbou.
  • Standardní dokumentové finišery Horizon ColorWorks a ColorWorks Pro – umožňují nízkonákladovou profesionální tvorbu brožur s ohýbáním a sešíváním v rohu či na okraji, ořezáváním a stohováním. Finišer ColorWorks Pro navíc nabízí čelní a boční ořez.

Produkční systémy tisknou rychlostí 70, resp. 80 stránek za minutu, a rovněž umožňují oboustranný tisk všech formátů a gramáží až 300 g/m2. Poskytovatelé tiskových služeb si mohou vybrat mezi tiskovými servery Xerox FreeFlow Print Server, Efi Fiery nebo Creo CX podle toho, který nejlépe vyhovuje požadavkům v jejich provozovně.
DocuColor 7002/8002 obsahuje sadu produktů FreeFlow Digital Workflow, které pomáhají zákazníkům pracovat plynule po celý den, díky automatizaci snižovat náklady a podporovat nové aplikace. Xerox rovněž podporuje rozvoj podnikání pomocí více než 100 nástrojů a zdrojů sady ProfitAccelerator a rovněž službami New Business of Printing, které jsou navržené pro rozvíjení dalších tiskových služeb.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.