facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Projekty - 13. 4. 2011

Vyšší bezpečnost desktopů BCPP

Společnost Stickfish implementovala poslední verzi virtuálního desktopového prostředí VMware View 4.5 pro Burzu cenných papírů Praha (BCPP). BCPP zvolila virtualizaci desktopů jako základ komplexního bezpečnostního řešení, které zajistí bezpečné oddělení procesů, aplikací a dat, týkajících se chráněných informací. Infrastrukturu poskytující virtuální desktopy dodala spolu se Stickfish společnost IBM. Využívá například storage řady DS3500 a servery x3550 s plnou redundancí. Dodaná infrastruktura bude zároveň sloužit jako platforma pro virtualizaci serverů BCPP.



 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.