facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 28. 11. 2008

Vysokorychlostní Océ CS665 Pro

Multifunkční produkční novinka vytiskne 65 barevných stran za minutu

Před necelými dvěma lety Océ rozšířilo své produkční barevné portfolio o stroje řady CS620/650 Pro. Jednalo se o výkonná produkční zařízení s rychlostí tisku až 65 stran A4 za minutu. V současné době uvádí výrobce na trh nástupce, barevné produkční multifunkční zařízení Océ CS665 Pro. Stroj pracuje na stejném principu jako jeho předchůdci – elektrofotografická technologie laserového typu. Doporučené zatížení je 20 000 – 100 000 A4 obrazů za měsíc, ve špičce až 300 000 A4 obrazů za měsíc. Jedná se o nejrychlejší barevné zařízení na řezané formáty v nabídce Océ.


Systém lze konfigurovat s různými variantami vstupních zásobníků papíru, finišování a v neposlední řadě i kontrolérů - vestavný EFI Fiery kontrolér jako základ, externí EFI Fiery pro větší výkon, ale také skutečný high-end kontrolér CREO. Na straně finišování lze kombinovat různé moduly. K dispozici jsou sešívací a brožurové finišery, velkokapacitní stohovač, skládací jednotka s možností vkládání příloh a děrování a také lepená vazba V2.
Všechny zásobníky podporují vlastní formáty papíru až do rozměrů 330×487 mm. Ze všech zásobníků je možno tisknout oboustranně až do gramáží 256 g/m2, v každé konfiguraci je minimálně jeden zásobník, ze kterého lze tisknout na papíry až do gramáže 300 g/m2. Vstupní kapacita zásobníků je 1750 – 7500 listů, což při rychlosti tisku 65 A4/minutu dovoluje tisknout až 7,5 hodin aniž by obsluha musela doplňovat médium.
Stroj je vhodný nejen do větších centrálních rozmnožoven nebo copy/print shopů, ale také do komerčních tiskáren, DTP studií nebo reklamních agentur.

 


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.