facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Vylepšení platformy hybris Commerce Suite

umožní vydavatelům prodávat více digitálních výrobků

Společnost hybris, poskytovatel vícekanálového obchodního softwaru, oznámila zavedení nových prvků do obchodní platformy hybris Commerce Suite. Vydavatelům knih, časopisů, her a softwaru, ale i poskytovatelům jiných služeb, umožní prodávat větší množství digitálního zboží, obsahu a služeb online. Celá řada nových vylepšení produktu hybris Commerce Suite umožňuje internetovým prodejcům nabízet nejrůznější pravidelně se opakující flexibilní modely pro oceňování. Prodejci navíc mohou snadno vytvářet složité koše výrobků, na něž budou nabízeny sofistikované slevy definované podle daných pravidel, a umožňovat tak zákazníkům, aby si vytvářeli vlastní balíčky pomocí moderních služeb pro uživatele založených na řízeném prodeji.



Všichni vydavatelé digitálního zboží a obsahu tak ve výsledku dosáhnou lepší míry konverze, vyšší hodnoty objednaného zboží, dlouhodobějších vztahů se zákazníky, trvalých příjmů a lepší schopnosti zpeněžit své již dříve zveřejněné výrobky.

 

Vydavatelům knih a časopisů nyní společnost hybris umožňuje prodávat jednotlivé články nebo kapitoly, nebo je flexibilně seskupovat. Vydavatelé softwaru a her zase mohou nových funkcí využít pro snazší prodej doplňků, aktualizací, prodloužení licencí a stahovatelného obsahu (DLC).

 

Kromě nových funkcí nabízí produkt hybris Commerce Suite také již ověřené nástroje pro personalizaci, marketing pro prodej souvisejícího zboží (tzv. cross-selling) nebo dražší alternativy produktu (tzv. up-selling), řízení kmenových dat, katalog služeb a výrobků a možnosti pro přípravu objednávek.

 

Společnost hybris rovněž poskytuje výkonné rozhraní (známé pod názvem REST API), které umožňuje tzv. „impulzivní nakupování“, kdy kniha, časopis, hra nebo aplikace je pouze začátkem nákupu a k transakcím dochází v souvislostech, čímž se výrazně zvyšuje míra konverze. Díky této technologii je pro vydavatele rovněž mnohem snazší vytvářet podporu pro širokou škálu nejrůznějších průběžně se měnících zařízení.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Business Intelligence je trend současných ERP systémů

Jedním z nejsilnějších trendů v současném vývoji podnikových informačních systémů jsou nástroje Business Intelligence (BI). Proč popularita BI mezi firmami stále roste, vysvětlil Miroslav Hlaváč, vedoucí obchodních týmů pro oblasti ENT, Cloud & BI ve společnosti Asseco Solutions.