facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 10. 3. 2011

Výkonná inkoustová multifunkce pro SMB

Epson uvádí na trh svou novinku Stylus Office BX925FWD, vysoce výkonné multifunkční zařízení 4 v 1 s funkcí oboustranného tisku a podporou síťového připojení, které umožňuje malým firmám kvalitní a cenově dostupný oboustranný barevný tisk, skenování, kopírování a faxování. BX925FWD tiskne rychlostí až 15 stran černobíle a 9,2 stran barevně za minutu nebo 38 stran za minutu v režimu konceptu. Inkoust Epson DURABrite Ultra zajistí ostrý text a brilantní barvy, odolné vůči blednutí a rozmazání.


Systém samostatných inkoustových zásobníků Epson umožňuje výměnu pouze té barvy, která došla. Další úspory pak přináší nabídka různých velikostí zásobníků, zejména velikosti XL řady nejen pro velkoobjemový, nízkonákladový tisk.

Prostřednictvím ethernetového a Wi-Fi rozhraní se k mfp může připojit více uživatelů současně, přičemž šifrování WPA2 zajišťuje vyšší úroveň zabezpečení. Možnost snadného bezdrátového tisku ze zařízení iPhone, iPod Touch a iPad dále rozšiřuje flexibilitu tohoto zařízení.

Zařízení lze snadno ovládat pomocí velkého dotykového panelu s integrovaným dotykovým displejem, který srozumitelně zobrazuje aktuální stav a umožňuje jednoduchý přístup k funkčním nabídkám.

Stylus Office BX925FWD je vybaveno dvěma zásobníky papíru s předním plněním, z nichž jeden lze použít k uložení speciálního média, jako je například lesklý papír.

Minimální doporučená maloobchodní cena tohoto zařízení je 7490 Kč včetně DPH.


 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).