facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 22. 1. 2020 - Zdeněk Gric

VMware oznamuje dokončení akvizice společnosti Pivotal

Společnost VMware koncem minulého roku oznámila dokončení akvizice společnosti Pivotal Software, která je významným poskytovatelem nativně cloudové platformy. V důsledku dokončení akvizice byly po předchozím pozastavení obchodování akcie společnosti Pivotal staženy z Newyorské burzy cenných papírů. Pivotal bude nyní vystupovat jako 100% dceřiná společnost VMware. Cena transakce odráží obchodní hodnotu společnosti Pivotal ve výši přibližně 2,7 miliardy dolarů.



Řešení společnosti Pivotal budou klíčovou součástí VMware Tanzu – nového portfolia produktů a služeb, které pomáhají zákazníkům změnit způsob, jakým budují, provozují a spravují své nejdůležitější aplikace, kde Kubernetes bude sloužit jako společná infrastrukturní platforma. Spojením řešení společnosti Pivotal orientovaných na vývojáře s technologiemi společnosti VMware – infrastruktury pro běh Kubernetes a nástroji pro správu – vznikne ucelené podnikové řešení, které umožní výrazně zvýšit produktivitu vývojářů při tvorbě moderních aplikací. VMware dokáže nabídnout jak jednotlivé stavební kameny, tak osvědčená, technicky vyspělá integrovaná řešení, jaká zákazníci potřebují k urychlení poskytování softwaru v datových centrech, cloudu a okrajových prostředích.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.