facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 15. 5. 2012

VMware Forum 2012 Praha

Aby cloud pracoval pro Vás

Společnost VMware pořádá v Praze dne 28. května 2012 konferenci VMware Forum 2012. Jednodenní konference se koná na 23 různých místech v Evropě a nabízí příležitost setkat se s VMware, jejími partnery i ostatními firmami v odvětví a lépe porozumět skutečným výhodám cloudu v rámci organizace. Ať už podnikáte své první kroky v oblasti virtualizace, budujete vlastní privátní cloud nebo se zajímáte o správu hybridního cloudového prostředí, VMware Forum 2012 Vám poskytne nejnovější informace a rady pro lepší porozumění skutečným výhodám virtualizace a způsobu, jak díky ní vybudovat Váš cloud v rámci vaší organizace.



Program bude zahájen úvodním slovem VMware „Aby cloud pracoval pro Vás – příležitosti pro inovaci“ a dále se zaměří na otázky, které přímo ovlivňují majitele aplikací, infrastrukturní a provozní týmy i koncové uživatele. Uslyšíte o vizích VMware, setkáte se s dalšími klíčovými IT společnostmi, a hlavně dalšími firmami, které již procesem virtualizace prošly.

 

Denní program zahrnuje:

  • Klíčové firemní aplikace ve virtuálním prostředí 
  • Nováček ve virtualizaci? – Rychlý start za méně než 60 dní
  • Práce koncových uživatelů s počítači v éře po PC
  • Správa virtuálního prostředí
  • Kontinuita podnikání a obnovení po havárii ve virtuálním a cloudovém prostředí 
  • VMware Horizon a skupina řešení View

 
  

- PR -

Přechod na nový systém SAP by neměl být vnímán pouze jako nezbytný krok, ale jako příležitost

S blížícím se koncem podpory starší verze systémů SAP se společnosti připravují na přechod na aktuální systém SAP S/4HANA. Tato migrace může v případě větších společností trvat i více než jeden rok, a proto je důležité ji neodkládat.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.