facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT školení - 9. 7. 2014

Veeam nabídne nové technické školení a certifikační programy

Společnost Veeam spouští nové technické školení a certifikační programy pro své ProPartnery a koncové uživatele. Certifikace Veem Certified Engineer bude osvědčovat, že je její nositel schopen spravovat a implementovat software Veeam. V České republice ji bude nabízet školící centrum Arrow ECS Education.



„Naším cílem je, abychom podpořili informovanost certifikovaných Veeam ProPartnerů a pomohli jim tak k lepším obchodním výsledkům. Školení zaručuje, že jsou naši partneři vybaveni potřebnými nástroji a mohou zákazníkům nabízet další služby,“ uvedl Vitaly Sukhovsky, viceprezidentu Veeam Software.

 

Veeam spouští nový program na rozvíjejících se trzích, včetně východní Evropy, Středního východu, SAARC, Ruska a zemí SNS od července. Certifikace VMCE (Veeam Certified Engineers) bude prokazovat úroveň odbornosti potřebné ke správné a efektivní implementaci a konfiguraci softwaru Veeam a také to, že jeho nositel má nezbytné znalosti a zkušenosti, aby mohl pracovat jako odborník na řešení Veeam.

 

„Naším cílem je, abychom podpořili informovanost certifikovaných Veeam ProPartnerů a pomohli jim tak k lepším obchodním výsledkům. Školení zaručuje, že jsou naši partneři vybaveni potřebnými nástroji a mohou zákazníkům nabízet další služby,“ uvedl Vitaly Sukhovsky, viceprezidentu Veeam Software. Každý kurz umožní studentům získat nejen teoretické znalosti o technologii a její konfiguraci, ale navíc si procvičit vědomosti během praktické výuky podle skutečných případů z praxe.

 

„Nový školicí a certifikační program Veeam Software významným způsobem doplňuje a rozšiřuje portfolio školení Arrow ECS Education v České republice,“ řekl Boris Nevrlý, Managing Director Arrow ECS.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.