facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Uvedení nové verze Microsoft CRM 3.0

Microsoft 25. 10. oznámil uvedení produktu Microsoft CRM 3.0, nové generace software pro správu vztahů se zákazníky a dodavateli. Systém nabízí kompletní sadu nástrojů pro podporu marketingu, prodeje a služeb v prostředí důvěrně známém uživatelům Microsoft Office a Outlook. CRM 3.0 je součástí rodiny Microsoft Dynamics (dříve Microsoft Business Solutions) a přináší nové funkce zaměřené na tři základní oblasti, podstatné pro úspěšné nasazení CRM řešení - uživatelské prostředí, shoda s firemními procesy a cena za pořízení a vlastnictví systému (TCO).

Nová verze CRM systému doplňuje funkce o modul pro automatizaci činností v marketingu. Nabízí správu seznamů kontaktů, marketingových zdrojů, automatickou analýzu reakcí na marketingové kampaně a podporu komplexního plánování. Nové moduly a přepracované funkce je možné přizpůsobit reálným pracovním postupům ve firmách a zajistit tak maximální využití informačního systému. Díky použité architektuře založené na službách (SOA) nabízí rozšířené možnosti nastavení a spolupráce s dalšími informačními systémy.
Uvedení Microsoft CRM 3.0 doprovází nový typ licence pro zákazníky, kteří dávají přednost hostovanému řešení. Microsoft CRM 3.0 bude dostupné také ve verzi Small Business Edition určené malým firmám, které používají Small Business Server 2003 Premium Edition. Tato verze Microsoft CRM nabídne zjednodušenou instalaci a průvodce přechodem z Microsoft Office Outlook 2003 s aplikací Business Contact Manager.
Microsoft CRM 3.0 bude v celosvětové verzi dostupné ve čtvrtém čtvrtletí 2005. Česká lokalizovaná verze bude k dispozici v lednu 2006. Zákazníci, kteří využívají některé z modulů Prodej nebo Servis starších verzí Microsoft CRM Professional Edition v rámci licence Software Assurance, získají po vydání verze Microsoft CRM 3.0 zdarma všechny dostupné moduly – Prodej, Servis i Marketing.

 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.