facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 8. 4. 2021 - Zdeněk Gric

Universal Robots oznamuje změnu ve vedení regionu CEE

Společnost Universal Robots oznamuje, že ředitel pro region CEE, Ruska & CIS, Slavoj Musílek k 31. březnu 2021 opustil svou funkci. Od 1. dubna 2021 na jeho pozici nastoupil dosavadní obchodní ředitel Pavel Bezucký. Musílek ve funkci ředitele regionu působil od založení pobočky Universal Robots v České republice v roce 2015. Pavel Bezucký má bohaté zkušenosti v oblasti rozvoje podnikání, strategie a řízení prodeje v oblastech průmyslové automatizace a výroby. Ve své předchozí pozici řídil tým Universal Robots v Čechách, na Slovensku a v Maďarsku. Zaměřoval se na rozšíření stávající prodejní sítě distributorů a jejich podporu při získávání nových zákazníků s cílem dále zvyšovat podíl Universal Robots na trhu.



„Chci Slavojovi poděkovat za jeho pětiletou práci při budování stabilního postavení Universal Robots v celém regionu a přeji mu mnoho úspěchů v jeho další kariéře,“ uvedl Pavel Bezucký. „Slavoj se zasloužil o rozvoj silné robotické značky, vybudoval zkušený prodejní tým a procesy, které nám pomáhají dosahovat stanovené obchodní cíle. Rovněž posílil naši konkurenceschopnost a zasloužil se o to, aby se firmy více zajímaly o kolaborativní robotiku,“ dodal Bezucký.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.